Eenmaal aangekomen bij Robert werden we vergast op een opschaling van het niveau van de versnaperingen. Exquise kaassoorten werden vergezeld van een Pedro Gimenez, een sherry die tot het topsegment behoord. Gelukkig was er voor de minder culinaire fietser ook een broodje rookworst…..
maandag 16 december 2013
Kleine opkomst schaalt wel het niveau van de catering op.
Het was rustig weer, wel wat wind, maar goed te doen. Er waren geluiden dat we, gezien de wind het beste naar Neede of zoiets konden rijden. Het was aan Robert niet besteed. We startten lekker met de wind mee, geheel tegen de traditie in. Waarom toch deze onlogische keus? Pas, na een stevig stukje fietsen en uitgekomen in Delden, wisten we waarom. Vader en moeder van der Brand hadden een heel fijne Glühwein geprepareerd. Dat was een lekkere stop. Jammer dat we nog naar huis moesten….
Eenmaal aangekomen bij Robert werden we vergast op een opschaling van het niveau van de versnaperingen. Exquise kaassoorten werden vergezeld van een Pedro Gimenez, een sherry die tot het topsegment behoord. Gelukkig was er voor de minder culinaire fietser ook een broodje rookworst…..

Eenmaal aangekomen bij Robert werden we vergast op een opschaling van het niveau van de versnaperingen. Exquise kaassoorten werden vergezeld van een Pedro Gimenez, een sherry die tot het topsegment behoord. Gelukkig was er voor de minder culinaire fietser ook een broodje rookworst…..
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten