maandag 17 maart 2014

Waardige afsluiting van het winter seizoen

Ronald, "soldaat altijd op kop", is de traditionele afsluiting van een guur en winderig winterseizoen. Bij hem worden de verkleumde lijven nog een keer voorzien van de noodzakelijke voedingsstoffen. Nou ja, bij hem, Hij had al het idee dat het wel eens een beetje te klein zou kunnen in zijn appartementen voor al die nieuw toegetreden winterfietsers en hun illegale medetoerders. Tja, wat doe je als rechtgeaard militair dan. Je regelt iets.
Ronald heeft inderdaad iets geregeld. Iets geregeld? Dan doe je hem tekort.
Op waardige wijze is het winterseizoen afgesloten in een oud militair bastion: de officiersmess van de vliegbasis Twente. Fantastische locatie met veel grandeur, een ingekocht buffet, koele versnaperingen, enthousiaste aanhang, waterig zonnetje, alles zat mee. Behalve de ballen gehakt. Die waren er niet.

Maar voordat het zo ver was moest er door de hele groep een ziekenbezoek worden afgelegd. Herman is aan het revalideren met zijn nieuwe ledemaat. Dat is wel een fruitmandje waard, niet. Fruit was er genoeg, een mand ontbrak. Logisch, want dat fietst zo rot. Herman was de beroerdste niet, want hij had voor het hele peloton een biertje geregeld. Een voorzitter van een fietsclub waardig. Snel weer fietsen, Herman!
Daarna ging het in volledig peloton naar de mess. Om vervolgens gezellig bij te kletsen. "waar waren we vorige week ook alweer gebleven.
Resumerend kan met gerust hart worden gesteld dat de organisatie en catering tijdens het gehele winterseizoen van een ongehoord niveau is geweest. Het wordt afzien op Chez Nous!






























































Geen opmerkingen:

Een reactie posten