dinsdag 23 april 2013

gezellig fietsen tijdens de marathon en meer....

Robert had ons uitgenodigd om na de fietstocht bij hem thuis de marathon te bekijken want die komt immers langs bij hem voor de deur. Opgeleukt met denderende muziek, koude versnaperingen en hartige hapjes werd het weer een waar feest. Gelukkig hadden we in onze omnisportvereniging een hardloopster die de "halve" in de geest van de OSVVE ging lopen.

Maar eerste moest er gefietst worden. Daarbij trof de culturele groep een leuk plekje waar tegen vrije gift koffie kon worden gedronken. Waar vind je dat nog?

















De minder culturele groep besloot af te zien in Gildehaus. Hartstochtelijk werd er gesteund en gekreund. Bovenop, in de stank van oneindige motoren, had ieder weer even tijd nodig voor zichzelf.

Terug gekomen zette de gastheer de geluidsinstallatie op "bombastisch". Reden voor veel toeschouwers om te vertrekken. Tegen zoveel herrie waren de Roombeek-oren niet bestand.
En daar zaten we dan..... op het hekje in afwachting van al die lopers. Eerst zat Christel er nog gezellig tussen, daarna ging ze weg om zelf een prestatie van formaat af te leveren.



Ondertussen deed een andere coryfee mee aan een wedstrijd. De Ronde van Hengelo gaf Erik Jan de gelegenheid om demarrage na demarrage af te leveren en voorin de groep te eindigen. Bravo! En dat in ons eigen shirt!

1 opmerking:

  1. Hi there everyone, it's my first pay a quick visit at this web page, and piece of writing is actually fruitful designed for me, keep up posting such articles or reviews.

    My page ... gto120dlaocm402mfos02.com

    BeantwoordenVerwijderen