woensdag 11 juli 2007

OSVVE op TV



Nieuwe kledij is natuurlijk super, maar verdient het wel om goed in beeld gebracht te worden. Vandaar dat vier leden weer en wind trotseerden om op te treden als beeldvulling in de regiosoap "Van Jonge Leu en Oale Grond". Een serie die deugd en ondeugd van ons prachtige fiets-Twente goed in beeld brengt en vanaf seizoen drie dus ook de OSVVE.
Acteur, mede-schrijver en vooral mede-OSVVE-lid Laurens alias Hein B. in de serie, had voor de club figuratieruimte besproken. Een gebeuren dat hij niet snel zal vergeten. Een telefoontje vanaf een zogenaamde "andere" locatie met de vraag waar iedereen toch bleef en een hoop commentaar dat er daarwerkelijk met lege knalpotten gemimed moesten worden gaat niemand in de koude kleren zitten.
En koud dat het was. De zomerse scène werd tussen de buien door vastgelegd en vier fietsers mochten meerdere malen hun terrasbezoekje afbreken en op hun stalen ros het beeld uitrijden. Heel professioneel geacteerd, dat wel. Alleen vervelend om steeds weer weg te fietsen en buiten beeld stilletjes te remmen en te wachten op de volgende "take".
Gelukkig was er uiteindelijk wel een flesje godendrank voordat de Paasberg eindelijk beklommen kon worden. En het werd zowaar ook nog droog.

1 opmerking:

  1. Excuus, geen reactie op dit artikel, maar ik wil u even wijzen op de Uruzgan-reportage van de Vrije Republiek Twente. Een van uw leden zit in de reportage (en noemt uw vereniging) !

    http://www.vimeo.com/5162139

    Groet van de VRT!

    BeantwoordenVerwijderen